Välkommen till vår stödhelg på Marholmen den 15-16 september

Varmt välkomna till vår årliga stödhelg med övernattning på Marholmen, 15-16 september.

I år ser det ut så här: du är varmt välkommen att ta med barnen till en skön och avkopplande helg i underbara Roslagen där vi bor i stora moderna stugor.

Nära naturen och tillsammans eller enskilt kan vi gå promenader, samtala och umgås kravlöst, koppla bort alla måsten för en stund.

På lördagkvällen har vi som tradition en ljuständning nere på stranden. Ta med eget/egna ljus eller rislyktor.

Vi ordnar lite roliga barnaktiviteter och Marholmen har en fantastisk lekplats och minigolf, samt härliga stora ytor att leka och busa runt på.

Lördagen den 15 september träffas vi vid receptionen, och startar med gemensam lunch. Vi får checka in i stugorna kl 15.00.

På webbsidan kan Du läsa mer om Marholmsstugorna Läs vidare

Du kan välja att anmäla dig till både lördag och söndag inkl övernattning eller enbart till någon av dagarna.

Anmälan görs via mail kontakt@spesistockholm.se

Ange hur många ni är som kommer, vilka dagar samt antal barn och ålder på dem. Önskemål om specialkost kommer ni kunna göra senare då vi inte har bokat måltiderna ännu. Stödhelgen är kostnadsfri, kost och logi står SPES för. Det enda ni behöver göra är att ta er ut till Marholmen. Och om är det så att man inte kan ta sig dit för egen maskin, så meddela detta vid anmälan så försöker vi ordna det med tex samåkning eller på annat sätt.

Vårt motto är att inte ha något späckat schema för helgen, utan vi ger var och en utrymme att andas och bara vara i sin egen takt. Samförstånd och förtroliga samtal brukar infinna sig och vänskapsband knyts.

Närmare hålltider och info om helgen kommer via mail till dem som anmäler sig.

Välkommen med din anmälan senast 1 september, hälsar SPES i Stockholms styrelse!

Marholmen 2018