Öppen samtalträff dagtid. Nästa träff är den 1 mars kl. 14.00

Nytt för i år är att vi börjar med öppen samtalsträff även på dagtid. Vi träffas torsdagar ojämna veckor kl 14-16 i vår lokal på Polhemsgatan 34 på Kungsholmen i Stockholm.

Livet har rasat samman. Någon du älskar har tagit sitt liv. För att överleva sorgen och smärtan behöver vi samtala. Våra dörrar är öppna för dig som är efterlevande till någon som tagit sitt liv. Du behöver inte anmäla dig i förväg och det kostar ingenting.
Alla du träffar hos oss på SPES är efterlevande till någon som tagit sitt liv. Hos oss finns plats för din sorg. Hos oss möter du andra som vet vad du går igenom. Våra träffar är helt kravlösa och man berättar bara om man orkar. Att försöka förstå det overkliga som har hänt tar tid och kraft. Vi hälsar dig varmt välkommen, kanske ett besök hos oss blir det som gör lite skillnad. Du är inte ensam.

Vårens datum är följande, med reservation för ev förändring skärtorsdag 29/3 samt kristihimmelsfärd 10/5. Detta kommer i såfall meddelas via mail och på hemsidan.

Februari
1
15

Mars
1
15
29

April
12
26

Maj
10
24

Juni
7
21

Tel: 0730-945017 vid kontakt och ev frågor. Om jag inte svarar så lämna gärna ett meddelande eller skriv sms, så återkommer jag.

Varmt välkomna! önskar Annika Saari